petak, 17. travnja 2009.

Priće iz davnine 5 - Dvostruko izdanje

Dragi čitatelji, primite isprike zbog dugog razdoblja nejavljanja. Da bih barem malo ublažio vaše nezadovoljstvo danas donosim duo-pakiranje "Prića iz davnine". Prva je vrlo kratka, ali zato ne manje zbunjujuća... na što je točno mislio devetogodišnjak koji ju je pisao možda nikada više nećemo saznati. Uživajte!

Domaća zadaća

Vidim te. Priznaj da si se skrio iza tratinčice.
Jesam.
Priznaj da si se skrio iza bubamare.
Reci onda gdje sam.
Joj što ti znaš tražiti mrave. Mogu li ići.
Možeš slone.
Joj meni nije sada više ništa jasno.
Hej mrave neču se više igrati.




















Smješna slika

Jednog dana dječak po imenu Marko imao je zadaću iz likovnog. Zadaća je bila da nacrtaju neko voće. Marko upita mamu koje voće imaju. Mama mu odgovori da ima jednu krušku i dvije jabuke. On joj tada kaže da iz likovnog moraju da nacrtaju voće i da mu donese to voće pa bi ga nacrtao. Majka tada otvori vrata njegove sobe i na njegov stol položi tanjur u kojem su bile dvije jabuke i jedna kruška.
Za to vrijeme Marko je stavio papir i počeo da crta. Crtao je prvo krušku i jabuku. Kad je nacrtao krušku i jabuku on pojede iz tanjura krušku. Tada i na papiru nacrta ogrizak kruške. Nacrta još jednu jabuku. Tada Marko pojede iz tanjura još jednu jabuku i taj ogrizak napravi na papiru. Isto to učini i sa drugom jabukom. Tada dođe mama i sva se zgrozi.

1 komentar:

  1. Vrlo avangardne price. Vidi se da si bio napredno dijete.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.