ponedjeljak, 8. listopada 2012.

Oblak riječi ovoga bloga do sad



Ako se vi želite igrati...

2 komentara:

  1. Rekao bih da uzima samo naslovnu stranicu, spominje se RSS, ali sigurno ne pročita sve jer moj oblak je generiran na temelju zadnjih par postova. Dobiveni oblak ne predstavlja sadržaj bloga.

    Zbog jedne riječi samo se sjetio da je već par tjedana preko torrenta moguće skinuti film "For Greater Glory: The True Story of Cristiada" -trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6pu4gst3FmI. Naravno, dostupan je i DVD (ako netko želi podržati snimanje takvih filmova). Ne znam jel bio uopće u HR kinima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam najprije spremio citav blog pomocu bloggera, kopirao dio s postovima bez komentara i pocistio od nekih rijeci. U Wordleu sam odabrao hrvatski. Naravno, to i dalje ne znaci da je sve dobro, ali ipak je oblak od citavog bloga. Ipak, ostaje problem s padezima i bilo bi dobro da se moze izabrati vise od jednog jezika.

      Naravno, ako se stavi link, procita samo naslovnicu.

      Izbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.